Routebeschrijving & Parkeren

De PaltzBiënnale is op landgoed De Paltz tussen Soest en Soesterberg. Ingang via Heezerspoor Westzijde.

Navigatieadres: 

Zoek op Google maps: paltzbiennale (Heezerspoor Westzijde Soest)

Fietsen vanaf Soest

Fiets over de Van Weerden Poelmanweg richting Soesterberg. Meteen na het Hilton fietst u rechts het Heezerspoor Westzijde op. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang aan de linkerzijde.

OV: Via treinstation en dan fietsen of wandelen:

  • Vanaf station Den Dolder:: +/- 4 km richting Soest op het fietspad langs het spoor. Einde fietspad, sla rechtsaf Paltzerweg en snel daarna eerste straat links het Heezerspoor Westzijde op. De Ingang van de PaltzBiënnale bevindt zich aan je rechterhand.
  • Vanaf station Soest Zuid: +/- 5,5 km is een fietspad door de Soesterduinen (kijkt u even op de kaart). Ook kunt u langs de N413 fietsen. Meteen na het Hilton fiets u rechts het Heezerspoor Westzijde op. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang aan de linkerzijde.
  • Vanaf station Amersfoort: +/- 7,5 km over een fietspad langs de dierentuin. Einde fietspad links afslaan op de N413 richting Soesterberg. Na het Hilton Hotel rechtsaf het Heezerspoor Westzijde op. Na ongeveer 500 meter vindt u de ingang aan de linkerzijde.

Fietsen kunnen op het terrein zelf worden geparkeerd.

Auto

Gebruik voor de navigatie het adres: Heezerspoor Westzijde. Dit is een zijweg van de Van Weerden Poelmanweg (N413) die tussen Soest en Soesterberg loopt.

NB: Negeer grote witte steen met ‘De Paltz’ erop geschreven (dit is het Herman van Veen Arts Center), maar sla af bij kilometerpaaltje 3.2 dat is het Heezerspoor Westzijde.

Parkeren

U kunt parkeren bij het Hilton Hotel, de ingang is ongeveeer 400 meter lopen. Mocht dit vol zijn dan kunt u bij de Heezerspoor Westzijde in de berm parkeren tenzij anders is aangegeven. Ook kunt u parkeren bij 'De Bergjes' aan de andere kant van de N413. Wanneer u helemaal doorrijdt over De Bergjes en daar parkeert, dan bent u vlakbij  het Heezerspoor Westzijde en is de ingang nog ongeveer 500 meter lopen. 

Zoek het op de kaart

Mede mogelijk gemaakt door:Volg PaltzBiënnale