Lezing Bibi Dumon Tak

vrijdag 04 juni 2021

De PaltzBiënnale presenteert gelauwerde auteur Bibi Dumon Tak.
Op zondagochtend 27 juni (10:00) zal Bibi Dumon Tak een lezing en presentatie geven voor kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s en de rest van de familie en vrienden. Bibi Dumon Tak is een (kinder)boeken schrijver met verschillende zilveren en gouden griffels. Haar laatste boek “De eik was hier’ gaat over de bekendste boom van Nederland, een 180 jarige eik in het midden van de A58. Maar ook deze eik moet wijken voor nieuw asfalt. Op een tentoonstelling met als thema 'In Between Trees' kan zij natuurlijk niet missen! Op de PaltzBiënnale zal Dumon Tak in aanwezigheid van een herbouwde dode eik van kunstenaar Ronald van der Meijs, een presentatie geven tussen de bomen. Kinderen mogen hun familie meenemen. Na de lezing kan iedereen de tentoonstelling van de PaltzBiënnale bekijken. Boeken van Bibi Dumon Tak kunt u krijgen bij de speciale presentatietafel in boekhandel Van de Ven in Soest en bij de lezing door de auteur laten signeren.

Let op! Voor de reservering van de lezing van Bibi Dumon Tak op zondag 27 juni kunt u een mail sturen naar eric@paltzbiennale.nl 
Vermeld in de onderwerp balk “reservering lezing Bibi Dumon Tak’
In de mail graag vermelden met hoeveel mensen u komt. Hoeveel ouder dan 18 jaar zijn en hoeveel jonger dan 18 jaar zijn.
Entree kunt u ter plekke betalen.
€10 per bezoeker, inclusief bezoek tentoonstelling
Bezoekers jonger dan 18 jaar hebben gratis entree.

Nieuwsoverzicht

Mede mogelijk gemaakt door:Volg PaltzBiënnale