Steun de PaltzBiennale!

De PaltzBiënnale wordt georganiseerd door de Stichting Kijken Kunstenaars Anders. Het doel van de stichting is het organiseren en het onder de aandacht brengen van hedendaagse beeldende kunst en de manier waarop beeldende kunst tot stand komt. De stichting wil met name een breed publiek bereiken hierbij gesteund door de prachtige locatie op landgoed De Paltz.

De 5 hectare rondom het Herdershuis waar de PaltzBiënnale plaatsvindt is privéterrein en normaal gesloten voor publiek. Deze Romantische landschapstuin in combinatie met hoogwaardige hedendaagse kunst maakt een bezoek aan de PaltzBiënnale voor iedereen een bijzondere belevenis.

Schenken

Rabobank NL39RABO0326357211 t.n.v. M.J.A.Bakker Stichting Kijken Kunstenaars Anders

N.B. De PaltzBiënnale heeft een culturele ANBI status. Hierdoor kunt u uw gift, donatie en schenking volledig van de belasting aftrekken. Een exemplaar van de jaarrekening van de stichting is op te vragen. 

Liever vriend worden?

Mogelijkheden:

  • Voor 50 euro krijgt u een uitnodiging voor de besloten opening op 31 mei 2020. Hierbij zullen alle deelnemende kunstenaars aanwezig zijn.
  • Voor 250 euro krijgt u een rondleiding van de projectleider op een tijdstip naar keuze.
  • Voor 1000 euro ontvangt u voor vier personen een driegangenmenu bij het Herdershuis of in de kapschuur.

Vul onderstaand formulier in en verstuur dit naar meria@paltzbiennale.nl. Maak het bedrag van uw keuze over op bankrekeningnummer: NL39RABO0326357211 t.n.v. ‘M.J.A.Bakker Stichting kijken kunstenaars anders’.

Vriend worden

* Veld is verplicht

Na ontvangst van uw bijdrage en het ingevulde formulier nemen wij nemen contact met u op om de boeking te bevestigen en/of een afspraak te maken.

Ondersteunende fondsen


logos

Partners


logos

Sponsoren


logos