Begeleiding en Groepsbezoek

Begeleiding

Gedurende de reguliere openingstijden is er eventueel gratis begeleiding van studenten van de lerarenopleiding van de Hoge School voor de Kunsten Utrecht. Zij zijn op het terrein aanwezig en gaan graag met de bezoekers in gesprek. Tevens is er een hand-out met stimulerende vragen die helpen om met meer diepgang te kijken.

Groepsbezoek met rondleiding

Een groepsrondleiding met een groep tot maximaal 15 mensen maken, kan ook. Dit kan op een tijd die de groep goed uitkomt (buiten de reguliere openingstijden!). De rondleiding wordt gegeven door een gediplomeerd docent of een student van de lerarenopleiding van de Hoge School voor de Kunsten Utrecht. Op een interactieve manier worden de deelnemers uitgedaagd intensiever naar de kunst te kijken en krijgen ze inzicht in het ontstaansproces van de kunstwerken. De rondleiding duurt ca. 50 minuten. Het is mogelijk aansluitend de mini-docu over het ontstaansproces van de kunstwerken te bekijken.

Reserveren? Neem contact op met Meria Bakker.

Groepsarrangement

Ook is het mogelijk om een groepsrondleiding uit te breiden met een lunch of diner. Samen bekijken we wat het meest passende arrangement is. Neem hiervoor contact op met Meria Bakker.

Ondersteunende fondsen


logos

Partners


logos

Sponsoren


logos